/* Tutaj dodaj swój kod JavaScipt. Jeśli używasz jQuery, nie zapomnij ująć swój kod wewnątrz jQuery.ready() jak na przykładzie: jQuery(document).ready(function( $ ){ // Tutaj Twój kod });

Facebook – obowiązek informacyjny

 

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016 /679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, dalej jako RODO), informujemy, iż:

  1. Administratorem danych osobowych jest Sitech Poland Sp. z o.o. z siedzibą w: Krakowie, ul. Wielicka 28, 30-552 Kraków („Administrator”). Dane kontaktowe Administratora: biuro@sitech-poland.pl;
  2. Dane osobowe przetwarzane są przetwarzane są w celu promocji towarów i usług świadczonych przez Administratora na podstawie przepisu art. 6 ust. 1 lit a) RODO, tj. dobrowolnie wyrażonej przez Panią/Pana zgody oraz na podstawie przepisu art. 6 ust. 1 lit. h) RODO, tj. prawnie uzasadnionego interesu Administratora.
  3. Odbiorcami danych osobowych będą pracownicy i współpracownicy Administratora, a także firmy świadczące na rzecz administratora usługi w obszarze IT i wspierające procesy marketingowe.
  4. Administrator nie zamierza przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  5. Dane osobowe będą przetwarzane do momentu wycofania przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a następnie przechowywane do momentu przedawnienia roszczeń w celu obrony przed ewentualnymi roszczeniami.
  6. Przysługuje Pani/Panu prawo do:
  • żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych,
  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie; nie wpływa to na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych
  • wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  1. Podanie danych jest dobrowolne;
  2. Pani/Pana dane osobowe nie będą wykorzystywane do podejmowania zautomatyzowanych decyzji.
  3. Po zakończeniu przetwarzania Pani/Pana danych osobowych w pierwotnym celu, dane osobowe nie będą przetwarzane w jakimkolwiek innym celu.

 

Skontaktuj się z nami


 


Dane osobowe zbierane za pośrednictwem witryny internetowej https://sitech-poland.pl/ (zwanej dalej „Witryną internetową”) mają być przetwarzane przez SITECH POLAND Sp z.o.o., administratora danych, dla celów przetwarzania Państwa zapytania o informację oraz lepszego poznania Państwa.
Informacje oznaczone gwiazdką są obowiązkowe na potrzeby obsługi Państwa zapytań.
Zgodnie z obowiązującymi przepisami w zakresie ochrony danych osobowych mają Państwo:
- prawo dostępu (oraz) do poprawiania, usuwania i przenoszenia Państwa danych osobowych;
- prawo do wnioskowania o ograniczenie przetwarzania Państwa danych osobowych i wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania z uzasadnionych powodów;
Mają Państwo również prawo złożyć skargę do organu nadzoru takiego jak Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku naruszenia obowiązujących przepisów w zakresie ochrony danych.
Mogą Państwo wykonać powyższe prawa, pisząc na następujący adres e-mail: dpo@monnoyeur.com
Jednak Państwa sprzeciw może, w praktyce i w zależności od przypadku, mieć wpływ na Państwa zapytanie o informacje.
W celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji dotyczących przetwarzania należy zapoznać się z naszą Polityką prywatności.